Direktlänk till inlägg 3 november 2010

Yihaa!!!

Av Eva-Britt - 3 november 2010 15:10

Tävlingskalendern ligger ute på nätet...

Nu ska vi planera nästa år - träningsgänget ska träffas på fredag kväll o då blir det nog lite planering av bl a hyra av ridhus för inomhusträning till vintern...   

Ska bli kul!


Har berättat färdigt om vår KFÖ, men jag kanske skulle gjort en liten kommentar till våra två hösttävlingar också - får bli en annan dag...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Irene & Minna & Jenni

6 november 2010 21:28

Såg också att Tävlingskalendern ligger ute. Blev genast inspirerad att kolla nya tävlingar. Sen om de bli av eller spelar mindre roll.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se