Direktlänk till inlägg 28 september 2010

Dåligt uppdaterat

Av Eva-Britt - 28 september 2010 08:15

har det blivit på sistone. Men annat har fått gått före... Jobbat, varit förkyld med feber, jobbat ändå + extraknäcket med brev + hundträning osv osv. Tävlat med Mocca... Ja och nu packar jag för fullt för imorgon bitti drar vi iväg på KFÖ. Dvs KrigsFörbandsÖvning med hemvärnet. Från onsdag till söndag kväll ska vi "ligga inne" fast vi får sova ute i tält - hoppas på bra väder. Mocca är felprogrammerad, hon är snart naken o vi har minusgrader o frost - hundtäcket är packat. Ca 800 man kommer det, o vi ska vara i Marma först någon dag o sedan blir det strid i urban miljö - vi ska försvara och bevaka Gävle hamn är det tänkt. Känns lite kluvet för nu kör man en stor övning per år och inga endagars... Det gör att vi inte alls har tränat tillsammans med vår grupp och allt är nytt för en färsking som Mocca, känns inte bra att inte vara bättre förberedd. Förr om åren hade man väl testat på lite iaf innan det blev bataljonsövning. Men det är bara att gilla läget o göra så gott vi kan!


Skriver kanske mera när vi kommit hem, mycket att packa o komma ihåg, fasen vad grejor det ska vara, gasmask, ansiktsmålningsfärg är väl sånt som man nästan glömt vart man lagt nånstans i gömmorna?

Bäst att sätta fart!


PS Givetvis tackar vi för grattisar, det kändes skönt med ett första pris även om poängen fläckvis inte var lysande, men det räckte iaf   

 
ANNONS
 
Anna & Juni

Anna & Juni

29 september 2010 08:00

GRATTIS till 1:a pris i eliten :D

http://www.annaronge.com

 
Fia

Fia

29 september 2010 23:32

Grattis igen! Ha det bra på övningen.

http://www.vickulas.se

 
Ingen bild

Irene & Minna & Jenni

30 september 2010 10:22

Grattis igen till 1:a pris i eliten!

 
Ingen bild

Veronique

5 oktober 2010 00:31

Grattis från oss också! Jag och Puff ska om knappt två veckor också ut och frysa på KFÖ. Puff är också naaaken. Jag hoppas kunna smuggla in henne om det kniper. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se