Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Tackar -

Av Eva-Britt - 16 juni 2010 07:16

Tack så mycket för grattisar - va' snälla ni är!

Det värmer när man får grattisar helt klart, o man får veta att man har människor runt sig som delar glädjen över något med en... det gör det extra kul!

Annars så har vi "studentat", fiskat, tränat hund o även vi hade rejält med regn i lördags. Men Tobias led inte av regnet, han gjorde debut i Järvsö Berg Cykelpark, alldeles nyöppnat med downhill banor för dirt-cyklar. Och dirt är rätta ordet för hur ungen såg ut efteråt, han o cykel blev avspolade med vattenslang så leriga var de. Men skitkul hade han   


Har tagit upp brukslydnadsträningen lite bättre igen - träning på framåtsändande med folk i gruppen som man INTE ska fram o hälsa på, saktagående osv osv, bara nöta på men jag tycker det är ett kul moment att fippla på med... Åsså har vi kryp, skall, ja nog finns det en hel del att träna på. Skogen ska vi fortsätta med också bara tiden räcker till. Har fått hem Umeå-boende sonen som ska utnyttjas till spårläggare är det tänkt   bara hålla i o träna nu!


Brorsan Deco o matte Helen har tävlat högre o ingår numera i elitens skara!!! Kul!! STORT GRATTIS till er!


Nej nu skäller gamla Nina i hundgården, måste kolla så det inte är "kotten" som krypit in under nätet, fast än så länge så bara smyger han runt i syrenhäcken o retas med stackars Nina som blir alldeles kollrig!   Söta är dom iaf, verkar som de är på väg att öka i antal för jag har sett flera stycken på morgnarna när jag kört tidningsrundan.

 
ANNONS
 
Helén D & B

Helén D & B

18 juni 2010 11:47

Ja visst värmer det med grattisar :) Tack så mycket! Eliten nästa för er också nu. Härligt att det går så bra för kaffeskvättarna!
Framåtsändandet går väl an, men det är ett evigt gående fram och tillbaka...

Ett par golden jag känner ägnar sig åt igelkottapportering så fort de får chansen. Varför, liksom? :)

http://brudec.wordpress.com

 
Ingen bild

Irene Ronge

24 juni 2010 10:22

Solig och skön midsommar till alla två och fyrbenta önskar vi! Vi njuter av sommaren med varma och långa dagar. Tränar gör vi också, specielt Minna påminner varje kväll att det vore trevligt med ett uppletande eller något annat med fart.

 
Anna & Juni

Anna & Juni

21 juli 2010 23:18

Tack för grattis! Dags för dig att uppdatera tror jag nog ;)

http://www.annaronge.com

 
Ingen bild

Nettan, Klura & Nella

28 augusti 2010 21:22

Hej EB! Nu tycker jag att det är hög tid

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se