Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Dags att uppdatera tror jag...

Av Eva-Britt - 6 juni 2010 11:12

Lite hundnyheter denna gång;

Alltså är jag bara så nöjd med bruna kaffeskvätten   

Ja Mocca menar jag såklart, debut i lydnadstrean igår, mest en "testkörning" från våran sida, några moment sitter lite löst o ett moment inte alls... Pga löpet har vi inte tagit tag i metallen, bokstavligen menat, Mocca gillar inte den o definitivt inte apportbockar alls när hon löper så då har jag inte velat bråka/krångla med den med risk att störa apporteringen över huvud taget. Så det var på förhand bestämt att avstå det momentet. Målet var 3:e pris, ville gärna ha ett 2:a o en liten mikroskopisk chans trodde jag att det fanns till ett första pris om allt klaffade. Vi har ju haft strul i rutan, hon har kännt sig "tryckt" på platssittningen o lagt sig ibland, fjärren är inte bra...

Men med lite tur o bra arrangemang så fick vi klaff på en hel del:

Sittande i grupp - 10

Platsliggande - 10

Fritt följ - 9, ngt sent sitt, snett sitt

Sättande - 10

Inkalln m s/l - 10

Rutan - 10

Hopp apport - 9, snett sitt

Metall - 0

Vittring - 7, orolig under utläggandet (hon ville sitta fot åt rätt håll..) tugg (var eg flera omtag..inte riktigt tugg men betyget givetvis helt OK)

Fjärr - 7,5, flyttar fram

Summa 271 p - FÖRSTA PRIS o 1:a plac av 7.

Tjoho vad glad jag blev, ibland blir det bara så rätt!! Duktig Mocca - men hon blev lite trött mot slutet märkte jag... såg hon sneglade mot extern belöningen=ryggsäcken men jobbar snällt på tills jag säger till att det är dags att få BRA; VARSEGOD!


Det här var inte bara vår debut i trean, även debut för tävlande för ny klubb. Jag har efter en tids funderande kommit fram till att jag ville byta klubb och tävla för Järvsö BHK. Det är tillsammans med dem jag tränar mest och de har verkligen hjälpt mig att komma framåt i träningen o med problemlösning, det är bara så roligt att ha ett glatt o trevligt gäng att träna med! Det lyfter en framåt   

Och tävlingskursen för Astrid har varit nyttig! Så många bra tips jag fått o viktig träning för både mig o Mocca.

Så då blev det klubbyte, men jag är fortfarande medlem både i Järvsö och Ljusdal, har så varit under några år nu. Bevakningen är ju Ljusdals specialämne.


Järvsö hade verkligen en heldag i går - VInst o första priser både i ettan, tvåan, trean o eliten - det är "skitbra" ju!!  


Nähä, tror jag måste ta tag i lite trädgårdsarbete en stund, har några plantor som snart torkar bort om de inte får komma i jord, tror de stått nån vecka nu...   

Å sen ska vi på scoutavslutning o fira Nationaldag med yngsta sonen Tobias.


Men till sist måste jag bara få Gratta även här: Grattis Fia o Ettra till LydnadsChampionatet och Mona/Kirra, Biggan/Nano o flera Vickuliter till första priser i lydnadstävlingar - hur skoj som helst att det går så bra för så många ju!!

 
ANNONS
 
Veronique Godis & Minya

Veronique Godis & Minya

6 juni 2010 15:42

Grattis till 1:a priset!!! Vilken debut. Härligt!! :)

http://godiscoominya.blogspot.com

 
Fia

Fia

6 juni 2010 18:22

GRATTIS igen :)

http://www.vickulas.se

 
Ingen bild

Irene & Minna & Jenni

6 juni 2010 21:18

Grattis syrran med matte! Vilken debut, härligt! Ni är verkligen jätteduktiga!

 
Biggan

Biggan

7 juni 2010 17:19

Sååå jättebra gjort. Grattis kaffeskvätten!!!!

http://Bumerangs.se

 
Anna & Juni

Anna & Juni

7 juni 2010 22:21

GRATTIS!!! Härligt!

http://www.annaronge.com

 
Ingen bild

Hyzzmormor

8 juni 2010 19:53

GRATTIS!

 
Jill

Jill

11 juni 2010 07:09

Super GRATTIS!!!!!!!!!!!!!

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Nettan, Klura & Nella

Nettan, Klura & Nella

11 juni 2010 18:53

Grattis! Vad duktiga ni är!

http://www.tassvandring.se

 
Maria

Maria

23 juni 2010 13:31

Stort grattis!!!

http://www.kennelwalkabout.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se