Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

GESÄLLBREV!!!!!!!!

Av Eva-Britt - 11 maj 2010 14:16

              Det blev ingen mössa - men numera matchar jag min hund, Moccabrunt hår utan gråa inslag , 4 domare "luskammade" o kontrollerade både i ljus av glödlampa o i dagsljus vid ett fönster att det inte fanns några gråa strån längre   så det momentet blev godkänt...

Och även alla andra moment o modeller blev godkända, duktigt jobbat av dotter Camilla som numera är frisör med godkänt gesällprov!

Så himla kul att det gick vägen... Men det var nervöst o de som blev godkända fick jobba för det, två dagar med prov. Inte utan att en annan var nervös också, kom på mig själv att sitta utanför o försöka skicka "uppmuntrande tankar" genom glasrutan till Camilla. Även lite lugnande signaler kröp fram, slicka sig om munnen och gäspa   Lördagen började kl 8 o avslutades 18, lunchrasten på en halvtimme blev indragen, de fick stoppa i sig mackor o dyl på stående fot, så späckat var "frisörernas" schema...Jag var modell både på lördag o söndag, åkte fram o tillbaka Ljusdal-Sundsvall men vad gör man inte för sina barn...

Fick istället nyklippt o nyfärgat hår o en FRISÖR i familjen, inte helt fel   


Och vad duktiga tjejerna var plus att det även var folk utifrån som gjorde provet, såna som jobbat som lärlingar. Inte alla klarade domarnas stränga bedömning, så det fanns inte bara glada miner på söndag eftermiddag, men så är det ju...

 
ANNONS
 
Fia

Fia

11 maj 2010 18:24

Grattis till frisören! Vad duktigt!

http://www.vickulas.se

 
Helén D&B

Helén D&B

12 maj 2010 14:30

Klart du ska vara Moccabrun i håret :) Grattis!

http://brudec.wordpress.com

 
Helén D&B

Helén D&B

12 maj 2010 14:31

Ett foto på dina snyggga lockar(?) hade inte gjort något! ;)

http://brudec.wordpress.com

 
Anna & Juni

Anna & Juni

13 maj 2010 22:20

Grattis dottern! Och kul att Mocca håller på med samma tokigheter som Juni med att gömma sig. Man kan ju bara skratta åt dem :) Juni gör det ibland även mot folk man möter eller cyklister. Fast då hoppar hon inte fram, tror hon tycker smygdelen är rätt kul den med. Folk brukar titta undrande, mest för att de undrar var hunden tog vägen...

http://www.annaronge.com

 
Ingen bild

Hyzzmormor

15 maj 2010 19:40

GRATTIS till frisören o stolt Mamma, förstås!!

 
Ingen bild

Veronique

15 maj 2010 23:50

Grattis till gratisklippning for the rest of your life. :) Eller kommer det bli skomakarens barn.... ;)
Jättefin håruppsättning. :)

 
Helén D&B

Helén D&B

16 maj 2010 00:20

Stackars Mocca! Det är ju inte kul att må dåligt som hon gör, kanske en kastrering inte vore så dumt. Apportbockar kan vara farliga grejer förstås men inte slåss de... ?

Om det bara vore framåtsändandet... *önskar* ;) Tackar för tumhållning ändå :)

http://brudec.wordpress.com

 
Jill

Jill

21 maj 2010 12:32

Härligt med en frisör i fam :) Grattis dotter :)

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Ingen bild

Selma S

5 april 2011 03:40

Hej

Undrar vilka läroböcker ni använder er av i skolan? vad heter böckerna och andra läromedlen?
ocg var man skaffar sig de?
det är jätte jätte viktig om hör av er till denna mail adress blir jag evig tacksam
roserain@live.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se