Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Mera snö, mera snö

Av Eva-Britt - 10 mars 2009 16:15

Jaha nu snöar det igen. Och igår natt så kom det 1 dm blötsnö...

Det får väl bli hårda spår ett tag till framöver, men det är rätt kul med dem också har jag och Mocca upptäckt ;-)


Mätte snödjupet ute på vår gräsmatta igår 52 cm snö har vi, t o m Mocca tycker att det blir lite jobbigt att försöka skutta runt i den...

Det är nog många år sen vi hade såpass med snö 9 mars. I skogen är det värre på sina ställen, räcker upp till halva låret på mig ungefär - känns långt bort med skogsspår då...


Men våren kommer, det säger iaf talgoxarna som sitter i träden o har börjat på med sin "vårsång"! 


Post-It lappen har nu blivit flera, min plus några som husse o lillmatte hanterar o sätter upp. Mocca väljer rätt, mattes lapp, så hon har fattat att man ska koppla på nosen! Kul att testa lite såna här grejor ;-) 


 
ANNONS
 
Helén o Deco

Helén o Deco

11 mars 2009 12:22

52 cm!! Stackars er! Vi har en decimeter och det tycker jag är för mycket ;)

http://decosmatte.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Irene & Minna & Jenni

11 mars 2009 19:23

Men vilka mängder med snö! Då är det långt ner till spårmarken. Vi har också ca 2-3 dm. Det har snöat de 2 sista dagarna. Inget man längtade efter precis!!! Träningslusten är obefintlig.

 
Anna & Juni

Anna & Juni

11 mars 2009 19:40

Kul att luktdiskrimineringen funkar så bra! Vi längtar också til l att snön ska smälta!!! Men obs, inte smälta halvt och sen frysa på och sen snöa på det igen som det varit den senaste tiden :(

http://www.annaronge.com

 
Maria

Maria

11 mars 2009 21:20

Längar också efter barmark....

http://www.kennelwalkabout.se

 
Maria igen ....

Maria igen ....

11 mars 2009 21:21

Längtar ska det stå.... :)

http://www.kennelwalkabout.se

 
Anna & Juni

Anna & Juni

16 mars 2009 12:50

TACK!!!

http://www.annaronge.com

 
Bigan

Bigan

18 mars 2009 15:42

Kan retas litet. Här håller all snön på att försvinna o soligt är det också. Tralalalalala

http://123minsida.se/FajtaNano

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se