Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Ridhusträning

Av Eva-Britt - 4 mars 2009 12:01

bidde det i måndags, länge sen sist pga löpet. Lite ovant åt Mocca i början innan hon blivit varm i kläderna och kunde fokusera. Annars skötte hon sig helt OK. Testade rutan med tramptarget (musmatta) några gånger, i spånet går det ju att göra en "grop" så den ligger stilla o sen testade vi utan också, och faktiskt så hittade Mocca mitten på rutan. Men jag kom på att jag skickat från ungefär samma avstånd för många gånger förstås, när jag förlängde så vart det svårare att hitta mitten, ville stanna lite för nära framkanten. Att man aldrig lär sig, jag har ju en kelpie, en gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket typ... Jaja, det är ju bra att jag kommit på det, bara att träna vidare, Mocca tröttnar inte i första taget, underligt att hon kan tycka att rutan är så rolig! Slapp iaf startskall den här gången...

Kryp testade vi också i spånet, bråttom förstås när det gick att skjuta ifrån ordentligt med baktassarna jämfört med golvet härhemma. Fick tips om att träna vänstersvänger under bakåt-kryp så det ska vi testa för att få upp bakdelskontrollen bättre.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

5 mars 2009 00:49

Vad ni tränar flitigt!! :)

http://www.kennelwalkabout.se

 
Fia

Fia

6 mars 2009 02:20

Oj vad mycket läsning jag har missat! Ni är flitiga :)

http://www.vickulas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se