Direktlänk till inlägg 4 november 2008

Nöjd :-))

Av Eva-Britt - 4 november 2008 16:49

Ja nu är jag nöjd med Moccas spårarbete - kul att få ha den känslan ibland också ;-) Har blivit två spårtillfällen efter Anna-Marias motivationsspår. Visserligen spår som jag trampat ut själv, men ändå...

Idag spårade vi (liksom förra gången) på frusen mark med lite snöfläckar här o var o mycket lite vind, i princip vindstilla. Så då tog jag tillfället i akt o kringelikrokade ordentligt. Liggtid 1,5 timme, vitmossa, ljung o blåbärsris omväxlande åsså gick vi uppför sten/berghällen med riktig klättring emellanåt, men jag var snäll o gick inte över bara stenen, de var attans skithala av is... Kul spår sa Mocca o drog på ordentligt i linan, kul sa matte med ordentligt intresse! Corned beef som belöning vid pinnarna, smaskens gott + matad med sked - ska det va' ordentligt med belöning eller va? Sen lekte vi rejält med slutpinnen o trasan som låg tillsammans gömda i ljungen, bus-Mocca var tokglad!


Även det föregående spåret som vi gick skötte Mocca fint, missade första pinnen men annars bra drag i linan, snoken nere o inga försök att vinda. Undrar vad som hänt eller om det är så här - ena dan si, andra dan så? Eller gillar hon fuktig frusen mark, kringelikrokigare spår - hmm... 
ANNONS
 
Helén o Deco

Helén o Deco

4 november 2008 19:02

Ja, spår som går bra kan jag må bra av i flera dagar och bara njuta av känslan :)

Deco är också sådär olika från ena gången till den andra. Fast det går helt klart "bättre" ju svårare spåret är. Motivationsövningar är inte heller fel ibland ;)

http://decosmatte.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Irene & Minna & Jenni

4 november 2008 23:04

Kul att det gick bra med spåren! Vi har också spårat idag. Försöker göra det 1ggn/vecka så länge det är barmark. Är mycket nöjd med Minnas spårande. Har utvecklats väldigt fort i arbetet.

 
Fia

Fia

5 november 2008 00:15

Det varierar mer på ungdomarna än de äldre rutinerade hundarna. Bara att träna på...

http://www.vickulas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Wow

Av Eva-Britt - 26 februari 2012 13:33

jag mindes hur man gör för att logga in - rätt användarnamn o rätt lösenord... Iaf en start... återkommer vid senare tillfälle, för planen är att damma av bloggen lite ;-) ...

Av Eva-Britt - 6 april 2011 10:13

Som vanligt länge sen sist... Men som rubriken säger så konstaterar jag att regn är bra - för då försvinner snön snabbare    och det vill vi, för än är det mycket av den vita varan i spårskogen, alldeles för mycket. Så någon regndag ibland kan vi s...

Av Eva-Britt - 1 mars 2011 08:23

Såg att Helén undrade över mitt underställ o tovade vantar. Undrar om jag inte är något av ett "underställs-freak" tror jag har 6-7 st olika faktiskt. I och med det så blir det beslutsvånda ibland hur jag ska klä mig   Men det är bra att kunna varier...

Av Eva-Britt - 23 februari 2011 10:38

Ska vi ta gnället först så det blir avklarat då - JAG VILL HA MINDRE KALLT, SÅ DET SÅ... Känner mig lite less på kylan nu, hela förra veckan var kall, extraknäckte o cyklade med brev 4 dagar o det är inte så upplyftande i 20 gr minus - då gäller det ...

Av Eva-Britt - 12 februari 2011 10:56

Igår inträffade nåt som aldrig hänt mig förr, i jobbet som tidningsbud i 11 år. Det började snöa på torsdag em o sen bara fortsatte det o fortsatte.... På fredag morgon när jag klev upp vid halv tre tittade jag ut o trodde inte mina ögon, bara vitt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se